Värdera en guldklocka med tanke på att sälja den

Har du en guldklocka liggandes hemma som du inte använder längre? Du kanske har fått en av ditt företag för trogen tjänst under flera men aldrig använt den.

Oavsett vad du har för anledning att vilja sälja klockan så är det viktigt att du värderar den först, innan du bestämmer dig. Det spelar ingen roll om klockan är 8 karat eller hela 24 karat guld, du kan få ett kostnadsfritt prisförslag, dessutom utan att ens ta dig till en butik.

Få klockan värderad från bekvämligheten av ditt hem

Nu för tiden behöver du inte ens gå till en fysisk affär för att få din klocka värderad. Du kan enkelt beställa hem en guldpåse som du sedan skickar din klocka i med rekommenderat brev. När din klocka kommit fram blir den värderad baserat på vikt och vilken karat guldet har. Du kan givetvis följa hela processen online där du sedan accepterar eller avböjer prisförslaget. Väljer du att acceptera så får du pengarna utbetalda omedelbart. Läs mer på nätet för att ta reda på hur du kan få din klocka värderad.

Beställ hem en guldpåse idag för att på ett smidigt och kostnadsfritt sätt få din klocka värderad av professionella personer.