Slå in julklapparna hemma

När det börjar närma sig juletider är det är dags för att tänka på julklappar och annat julstök. Det är alltid härligt under tiden innan julen att göra alla förberedelser tillsammans med familjen.

Vi är många som köper roliga julpyssel för barnen att hålla på med under de mörka vinterkvällarna. Men du kan även göra själva julklappsinslagningen till en mysig pysselafton med familjen.

Pyssla med gåvor

Julklappar idag handlar nästan mer om själva inslagningen än vad paketet faktiskt innehåller. Vi lägger ner mycket kärlek och energi på hur våra gåvor ska se ut och visst är det roligt att få en vackert inslagen gåva med ett fint kort eller vacker etikett på.

Att slå in julklappar går att likna vid scrapbooking eftersom det finns så många olika material, papper, rosetter samt andra dekorationer att mixa och matcha ihop. Du kan göra mer stilfulla paket till vuxna och kanske lite roliga paket till barn.

Se däremot till att inte glömma att skicka alla barn i säng innan du börjar med deras egna julklappar. Du kan annars riskera att någon av barnen råkar försäga sig. Beställ på nätet för att hitta fina julklappsdekorationer och snygga julklappspapper till ett bra pris.