Fotboll som stort intresse

För många så är sport och kanske speciellt fotboll stor underhållning. Kanske det är så att du har Premier League som den liga som mest tittas på och blir mest underhållen av. Manchester City är ett av det lag som finns med och kämpar om bucklan. Vilket lag håller du på?

Manchester City

Sedan 1992 så är Premier League den hösta ligan i England. Det finns plast för 20 klubba i den ligan och Manchester City är ett av de lag som sedan säsongen 2010-2011 legat i topp i tabellen för ligan. Fyra gånger har man vunnit serien sedan 2010 och har många bra spelare. Det finns en supporterskara kring laget som är trogen och visar sitt stöd både vid matcher men också på annat vis. Matchtröjan åker på oavsett om man är på plats för att se live eller om man sitter hemmavid eller på någon sportbar för att heja fram sitt lag till seger.

Rivalen Liverpool FC

Liverpool FC är de största rivalerna och det samlas massor med fotbollsfans då det spelas matcher dessa lag emellan. Liverpool har tidigare legat och slagits i toppen av Premier League men har aldrig vunnit serien. Däremot ett antal andra och tredje platser. Frågan är när det ska ta sin första vinst i ligan? De kämpar på likaväl som andra lag och det återstår att se om de kan stå emot rivalen Manchester City. Det är lika spännande varje år att följa dessa lag och alla andra lag också förstås.