För dig som spelar ett instrument

Att spela ett instrument kan vara en stor källa till glädje. Musik är viktigt för de allra flesta, och att själv kunna spela är inte bara kul, det ger också ökat självförtroende. Låt musiken göra dig glad, oavsett om du är proffs eller nybörjare!

Du har mycket att välja bland

Det finns massvis av olika instrument att spela, och varje instrument har sina egna tillbehör. För dig som vill vara seriös med din musik är ett instrument av bra kvalitet nödvändigt. Även för dig som bara sysslar med musik som hobby är bra kvalitet alltid roligare.

För dig som vill börja spela ett instrument finns det alltså mycket att utforska. Vi får ofta höra att vi helst ska börja spela i tidig ålder. Även om det ligger något i detta betyder det inte att det inte är någon ide att börja spela som äldre. Oavsett din ålder kan du lära dig spela ett instrument. Om du håller fast vid spelandet och övar konsekvent kommer du att bli förvånad över hur mycket du kan utvecklas.

Hitta allt du behöver

På den här sidan hittar du allt du behöver för att börja eller fortsätta spela musik. Här finns allt från instrument till tillbehör, noter och reservdelar.